Australsk restaurant
I Hjertet af København

Vores Historie

Oplev den autentiske smag af Australien på restaurant Reef N’ Beef i København. Som den første restaurant i Europa dedikeret til det australske køkken, har vi i mere end 20 år introduceret de københavnske gæster til konceptet Australian fine dining.


Reef N’ Beef har gennem årene oplevet en støt stigende popularitet, og det har resulteret i, at vi har flyttet restauranten til større lokaler i centrum af København. Til den allerede store men stadig intime restaurant, udvidede vi i år 2009 med den eksklusive OZ Lounge, der med plads til 150 gæster er ideel til større arrangementer for både virksomheder og private.


Restaurant Reef N’ Beef er kendt for sin brug af regnskovskrydderier. I de enkelte retter har vi altid brugt “Bush Food”, som er et begreb der dækker over de meget varierede eksotiske produkter restauranten importerer fra de indfødte i Australien. Den australske krydderiblanding hører, med sine højrøde, gule og ”brændte” nuancer, hjemme i den varme ende af farveskalaen og har sin helt egen smag. I det australske fusionskøkken blander vores erfarne kokke de lokale råvarer med ingredienser fra den enorme outback samt regnskoven, hvilket giver en unik smagsoplevelse, som bør opleves. Hos Reef N’ Beef kan du for eksempel sætte tænderne i specialiteterne krokodille, emu, kamel eller kænguru.


Vi går op i bæredygtighed og støtter Australian Wildlife Conservancy (AWC) med donationer årligt, blandt andet ved at købe jord. Mere info om AWC her www.australianwildlife.org.


Se smiley-rapport fra Fødevarestyrelsen

Vores Mad

Hos Reef N' Beef blander vores erfarne kokke de lokale råvarer med ingredienser fra den enorme Outback samt regnskoven. Det giver dig en unik smagsoplevelse, du ikke må gå glip af. Se vores spændende australske menuer her.

Vælg en ret
To begin To follow To finish Set Menus

Vores Drinks

Vi serverer et bredt omfang af lækre drinks fra klassiske til husets helt egne cocktails! Vi har desuden en fantastisk kollektion af vine og øl på tap eller flaske.

Vælg en Drinks Menu
Vin Cocktails

Kontakt

Send os gerne en mail hvis du har en forespørgsel eller ring til 33 33 00 30.

Navn
Besked
Filoverførsel
Send

Job

Hvis du ønsker at arbejde på Reef N 'Beef, kan du skrive en kort afsnit om dig selv og vedhæft dit CV.

Navn
Besked
Upload CV
Send